HISTORIEN


Skaperne av Godly har i mange år vært lidenskapelig opptatt av å optimalisere forholdene rundt styrketrening, og har i senere tid vurdert kosttilskudd som en vesentlig faktor for økt prestasjon.

Med vår store interesse for emnet,
har vi – i samarbeid med fagfolk innen medisin og nevrovitenskap,
i tillegg til erfarne ‘biohackere’ – opparbeidet den nødvendige kunnskapen for lanseringen av det svært gjennomtenkte kosttilskuddet.


Ethvert produkt er nøye utvalgt på bakgrunn av nyere kvalitetsstudier fra de anerkjente medisinske databasene PubMed og Examine.
De aktuelle studiene siteres aktivt
i produktbeskrivelsene.


Vi har valgt å spesialbestille ingredienser fra utvalgte leverandører innenfor avansert ernæringsteknologi, hvorav ingrediensene blitt demonstrert i flere studier til å komplekse biologiske funksjoner sammenliknet generiske ingredienser.


bør forsvares vitenskapelig

spesielt innen kosttilskudd

Vi mener at alle påstander

 

«Choose Godly – Achieve Godliness»

HISTORIEN


Skaperne av Godly har i mange år vært lidenskapelig opptatt av å optimalisere forholdene rundt styrketrening, og har i senere tid vurdert kosttilskudd som en vesentlig faktor for økt prestasjon. Med vår store interesse for emnet, har vi –
i samarbeid med fagfolk innen medisin og nevrovitenskap, i tillegg til erfarne ‘biohackere’ – opparbeidet den nødvendige kunnskapen for lanseringen av det svært gjennomtenkte kosttilskuddet. Ethvert produkt er nøye utvalgt på bakgrunn av nyere kvalitetsstudier fra de anerkjente medisinske databasene PubMed og Examine.
De aktuelle studiene siteres aktivt i produktbeskrivelsene.
Vi har valgt å spesialbestille ingredienser fra utvalgte leverandører innenfor 
avansert ernæringsteknologi, hvorav ingrediensene har blitt demonstrert til å ha komplekse biologiske funksjoner sammenliknet med generiske ingredienser.
Vi mener at alle påstander – spesielt innen kosttilskudd – bør forsvares vitenskapelig.

«Choose Godly — Achieve Godliness»

Gøran Abusdal | Daglig leder

BSc Biomedical Science

MSc Sport Science

[email protected]

MSc Sport Science

BSc Biomedical Science

Gøran Abusdal | Daglig leder

Jesper Andersen Medeier

Biochemistry & Physiology

[email protected]

Biochemistry & Physiology

Jesper Andersen | Medeier